вiдчувай..

між пальцями застрягла осінь,
між віями - сумна журба.
від них ти не втечеш назовсім,
та не оживиться юрба.

цінуй це літечко останнє,
коли ще юність приблука?
та не навіює зітхання
ця стиснута в руці рука.

повітря, небо, сонце й зорі -
усе сприяє лиш тобі.
і мрії здійсняться прозові
та не залишать шанс журбі.

відчуй тепло в собі мрійливе,
воно там тихо майорить.
в душі закінчилися зливи,
і щастя на устах бринить.


Рецензии