***

На терасці - листя жовте,
А над ним - серпневий вітер.
То пусте,що не прийшов ти,
Храм чекань
Завжди відкритий.

На терасці - осінь рання
Щось запалює,щось гасить...
Помолюсь за опадання
Золотих обручок часу.

З щастя, з радості - не з горя
Я навчилася молитись.
Подивлюся вниз і вгору,
Щоб не вгору й - вниз...дивитись.

Вниз - і страшно,
Й завжди - рано...
Жовтий лист. Серпневий вітер.

Ти ще встигнеш біля храму
Слід пізнати, снігом вкритий...


Рецензии