Покора

Важка легких доріг сума,
В нелегкім русі шлях мертвиться.
Природи мертвої нема,
Скорися їй - вона скориться.

Переплетімо пальці рук
А чи крильми з"єднаймось з нею -
Без тіні страху ставши в круг,
Що пам"ятає Галілея.

Хто що віддав їй,те - знайде.
На всіх - свої винагороди.
Завіса хмар з небес впаде
І страх знесуть великі води.


Рецензии