Менi здавалося

Мені здавалося завжди,
Що серце зможе розпізнати,
Красу і осторонь іти
Від болі і людських страждань.

Я завжди ніс тяжку журбу,
Вона мене не жалкувала,
Я був приречений тягти,
Журбу, що душу розривала.

Але я ясно бачив світ,
Я відчував, що горе зникне,
Що нас мине пора розлук,
Освітить сонце нас ласкаве.

І через кригу приведе
У світ, де болі не існує,
Де тільки свіжий аромат,
Наповнює похмуре серце.


Рецензии