Мы тута к вам сном с прыветом

Бо шо такого, шо в дом
Тащю я зномкы тры свэдры
Да й щэ й цип лом.

А я ны сном и ны духОМ
А ны и чув, шо до чог.
Чого, ну, но в нояБру, ху, й я буду мэрЗнуты в повсьць.

Да на фига тоби, муха,
Да щэ така хура дроф.
Да вот быры липш обБуха Й похай щэ бильш пахаНоф.

Да вот...да вот, я тут глупо
Да отказавсь од корчов.
Да й на тоби зарэ думай,
Чого-то холодно дно Б.

Да вот, да вот ЯндэКС рухав Ж мынэ ажно в Прэмий Год.
А я-то шось ны дотумКав,
Шо й кавый выпыць трэ коб Р.

Так даш мне плоВВ?
Эй! Кто БР?..


Рецензии