Безсоння...

А прокинулась - повнолуння,
і душі моїй щось не спиться,
може, то кохання відлуння,
може, просто усе це сниться...
Дощ дрібнесенько по вікну дрижить,
ранок сірий такий і сонний,
я з тобой ловлю кожну свіжу мить,
обіймаю своє безсоння...
29.10.12


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.