Weight of sadness

Weight of sadness on my shoulders.
I don’t want to sleep.
I can’t see so many wonders.
Pain in me is deep.

Loneliness lives in my soul,
Emptiness is inside.
I perish because of own
Angry and fool pride.

Give me the forgiveness, people!
Give me please the peace!
Give me something between middle!
I don't want to live!

Yes, I guilty. Yes, I know it.
My character’s bad!
Gloomy face and crazy body,
Yes, I know it yet.

Please, forgive me! I'll be better!
I promise to you!
It is my farewell letter.
Do you know, it’s a truth.
                2008


Рецензии