My first poem

Sky is grey, it’s raining again.
I didn’t know when you came.
I’m crying…
May be, didn’t you love me?
May be, did you forget me?
I’m not flying.
Only you’re my one light!
I’m in darkness, it’s a night.
You are my pain.
Tears don’t fall from my eyes,
Raindrops are clean and very nice.
I think about you again…
                2005


Рецензии