***

 I fucked two gooses
In the Kate's park
Every time you lose
You fap

Shit in your ass
Smells like shit
Put it into your ass hole
And push it


fuck fuck fuck
fuck fuck fuck
fuck fuck fuck
FUUUUUUCK!!!!!!!


Fuck a duck
With a chrismas tree
So good luck
Paper free

Fuck your friends
Fucking assholes
And fuck their friends
Fucking meat pole


Рецензии