Коли тебе немаe поруч

Коли тебе немає поруч

Твій погляд, голос і думки,
Усмішка ангела на небі,
І кожний крок до щастя довгий,
Я відчуваю як від мене ти віддаляєшся далеко.
І ця розлука, наче сон у неї вірити не хочу,
Бо звик я бачити зорю,
Яка палає вдень і в ніч,
І дотягнутися до неї мені так тяжко й нереально.
Коли тебе немає поруч мені здається, що помру,
Без ніжних слів, без мрій і без кохання,
Завжди я бачу образ твій,
Який горить в душі глибокій.


Рецензии