Про буття...

Безмежжя. Простір. Мелодія часу.
Насиченність буднів – одная мить.
Реакція. Думка. Термін. Прикраса.
Промова Гамлету вже звучить.
Буття? Небуття? – розсуждає Шекспір.
Як розуміти де ми існуєм?
Купами чИтанний людом папір,
І ми між сторінок книжок тих снуєм.
Де правда між всих філософських теорій?
Буття – це краса? Чи все ж таки річ?
Перелік дивних й звичайних історій,
Які відбуваються кожну ніч?
Присутність тіла? Душі виразність?
Де наш початок і де кінець?
Чи може у пам яті десь, чи проказність,
Покладе на голову суму вінець?
Питання! Питання! І крапки нема…
Вічне продовження у далечінь.
Я шлях цей обрала сОбі сама,
Дорогу скитань та земних потрясінь.


Рецензии