Серцем зазирни в очi свого друга

Серцем зазирни в очі свого друга.
Бачиш в них самого себе?
Свої думки, надії,
До життя жагу,
До любові поривання?

Хоч різні ми:
Є бідні і багаті,
Герої є, і є звичайні люди.
Але ми ЛЮДИ всі.
Тож ми не вороги, а друзі.

Одна у нас країна – Земна Куля.
І як «в сім’ї великій» думати одне про одного повинні,
Одна бо доля наша:
Або всім жити дружно,
Або всім вмерти безталанно.


Рецензии