Вибач

Кілометри наших переписок,
вже дійшли до Парижу.
А почуття згорають швидше ніж сірники..
Твої приємні слова,
Що  заміняють мені їжу,
Я сита ними, вони душевні такі..
А знаєш,коли я вперше тебе побачила
Думала нічого не поміняється.
Коли вперше тебе я пробачила,
Але біль все одно залишається.
Вибач мене,що була не відвертою.
Ти розумієш, мені важко відкриватися.
І вибач, що була такою впертою -
Я завжди хочу собою залишатися…



(с)28.10.2012


Рецензии