i що ж то за поет, що про любов лиш пише?

і що ж то за поет, що про любов лиш пише?
що висловить не може почуттів.
не має більш ідей для віршів
або ж сказать не може як хотів.

чи ,може, то життя бентежне,
й поета непокоїть те одне,
що від погоди абсолютно незалежне
та не таке, як всі гадають, вже й брудне?

чи, може, то все зорі поетичні,
чи ніжності наповнені думки
або ж всі лицарські дуелі історичні
натхнення переповнюють струмки.

але ж хіба потрібно це цькувати:
порив романтики закоханой душі?
такі моменти варто святкувати,
а не встромляти критики ножі!


Рецензии