the end

повидаляємося з друзів
у віршах, снах та наяву.
роздаємо всім по заслузі.
ти там, я тут собі живу.

позагубляємось у людях,
у книгах, фільмах та вночі..
і плакатись в чиїхось грудях
на радість сотням глядачів.

зачепимось десь між галактик
та перестрінемося знов,
знайдЕмо на землі той клаптик,
що відмежований від змов.

та це не змінить ситуацій
і не розвіє хмар думок.
обійдемось без анотацій,
бо їм не штопати дірок.

до нас вже час прийшов прощатись:
потиснем руки, та в очах
майне бажання сперечатись,
але вже в інших тисячах..


Рецензии