you

ти - сонця проміння ласкаве,
ти - тепла ковдра та кава,
ти - дУмки просторі обійми,
ти - вітру пОриви вільні.

ти - ласкаві мамині очі,
ти - гіркі сльози дівочі,
ти - рідні наївні цілунки,
ти - долі щедрі дарунки.

ти - щастя безмежне іскристе,
ти - перше кохання чисте,
ти - спокійна течія річки,
ти - рум*яні дитячії щічки..


Рецензии