натхнення морем

Під парусом кохання
Зайдеш ти в бухту-серце.
Швартуйся без вагання,
А нЕ як доведеться.

Ти кинеш якір ласки
І звикнеш враз до мене.
Не залишай будь ласка,
Бо буде шторм шалений.

Виходь у чисте море,
Збирай любов із неба,
Відчуй цей смак прозорий
І притягни до себе.

Я лагідною хвилей
Тебе накрию ніжно.
На шістдесятій милі
Не буде так розбіжно.


Рецензии