Гудуть жовтневi буревii...

              Вдохновение -
              http://www.stihi.ru/2009/10/19/7354


Гудуть жовтневі буревії,
Холодна мряка тисне серце,
Зірвався дощ піддашшям терцій,
І нидить в прісній безнадії…

І все, що милувало око, –
Лахміттям – у брудних калюжах,
Замитий краєвид, недужий, –
Чарівність схована глибоко…

Шукаю від цілОго – частку,
Для ока – нового розкрою,
А, може, серце заспокоїть
Пташина мова, чужа ласка?

Покинутий і мудрий пес,
Відчувши душу, що блукає,
Мене додому проводжає
Під клекіт зірваних небес…


Рецензии
Викусь, написала БЕСПОДОБНО! УМНИЦА!!!
Захотелось перевести и мне:)
Приходи:)
Обнимаю,
я

Светлана Груздева   01.11.2012 21:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.