Мамо

Мамо ти така одна
Ти як сонечко, луна
Ти найкраща від усіх
Ти красою світиш всіх
Мамо перше слово я
Бездоганная моя
Промовляла для тебе
Ти приластила мене
Чому всі сплять, а ти вже встала?
Чому ти робиш більше всіх?
Чому ти встала дуже рано?
У тебе ж серденько болить
За нас дітей, за нехороших
Ти робиш все що до вподоби
І тільки нам, і ми одні
У не найкращому житті
Житті твоєму, ти пробач
Що ми накоїли невдач
Що не давали ми поспать
Що кидали та йшли гулять
Тобі вже сорок другий рік
І ти найкращая для всіх
У нашій незначній сім’ї
Ти найдобріша, і в тобі
Є храбрість і любов і мужність
Ти не боїшся нічого
І ми за все тебе всі любим
І не боїмся нічого
Бо в нас є ти, втрачаєш сили ти свої
І ти як сонечко, луна
І ти така у нас одна!

 


Рецензии