Ти мени кажи

Ти мені кажи. Хто я? Я кажу тобi, хто ти...
Я твій коханець, і приятель.
І може завтра ми підемо від цієї суєти.
А може я сердець ласкатель?

Ти зірочка моя, що в небі дуже ясному,
Ми йшли з тобою стежкою небезпечною,
Ми злилися в поцілунку пристрасному,
Поглинаючи їжу світу, життя тутешню…

Пишу тобі... Живучи неспішно в осени.
Я зимовий бал чекаю…
Втомився. Ковтаю пригорщі прикрості
Сумую дуже. Я тебе кохаю.



26.10.12г. 2:00


Рецензии