Перший сниг

Перший сніг. Лягає на асфальт.
Ніч. Відблиск ліхтарів,
Доріжка схожа на базальт.

Любов прихована в моєму серці
Я п'яний. Втомився від суєти.
Мовчання… Одягну завтра берци.

Скажу тобі від усієї душі – Тебе кохаю!
Пробач мене за всі…
Твоє я ім'я згадую. Я завжди пам'ятаю.


Рецензии