Мы зараз пра чай вамп

Итак, мы страЧаем матКУ СЬ! –
Як? Ну, пЕМ чай Ш. –
Да. Бо яна й сь кацяНятКамнь:
Ну, што вы! С кавбаск. –

А ци вязе маци…как там…
Ну, Ж сырка В? –
Ды навошта. смиТанка Б
Но ля МаКСИ танн. Ню, так…за павЛюбля.

А Нанда КешоРа К?
КамМУСЬ с КамУнар.  У нары начаВаты.
А ты смагЛяль П?

КанДзидат Дзид на малпы й:
Бо Ж от, пра КамАЗ
ЗдДзеЛаль для лалый
СциХа вж.

А КанарЭйКа спиВаля
Пра КанарСК гаСтрава Ш. Афт стравый гастрЫтка ниМА ЗЬ.


Рецензии