Осiннiй бал

Яскравi барви листопаду,
Перед очима карнавал.
Ти, тепле лiто, вже позаду,
То осiнь править листя бал .
 
Вражає золотом берізка,
Червоним ссяє містер клен.
Зима в Лапландii – не близько,
Осiннiй вiтер – супермен!
 
Вiн листя в танцi закружляє,
На землю їх ковром вкладе.
I колискову, наче няня,
Їм заспiває та піде.


Рецензии