Раiсi В день 50-рiччя

Народилась ти у січні, коли  міцно спить  природа,
Ангели тобі космічні надали чарівну вроду.
І не тільки саме вроду – кожен знає – наша Рая
Будь кого із чоловіків розумом переважає!

Фахівець, чудова жінка, і дружина вона, й мати,
І як кожна українка - господиня в своїй хаті.
Рая віддано працює, Рая робить все на совість –
І надала їй Держава ранг Державного службовця!

Швидко роки  проминають – вже 50-річчя,
Але роки не чіпають твого гарного обличчя!
Хай додасть тобі наснаги, і здоров’я, і любові
День 50-річчя - день коли ми всі с тобою!

Раю друзі поважають,  любить  чоловік, синочок,
Раю, всі тобі  бажають довгих днів, чарівних ночей,
Щоб здійснились всі бажання, щоб життя твоє розквітло,
Щоби доля дарувала тобі  сотню років  світлих!

Хай небесним зорепадом стелеться під ноги щастя!
І  Господь оберігає від всілякої  напасті

       

27.01.09.


Рецензии