Заг нуць рапто на, заг нуць сне

Загінуць раптоўна, загінуць ў сне,
Не даўшы разліцца ў сэрцы тузе!
Загінуць з ўсмешкай, загінуць бы мне!
Вярнуцца мяцежна, спяваць ў журбе.

Вярнуцца на поплаве легчы расой,
Зямлю ахінуўшы празрыстай красой
Вярнуцца, каб болей ўжо не знікаць,
Вярнуцца, каб ноччу зямлю цалаваць.


Рецензии