Де ти?

Ти ще бачиш ті теплі сни
восени?
Чи наснишся, друже, мені
навесні?..
Ти не стукав в моє вікно,
вже давно...
Кажеш, ти сумуєш без меж,-
Я теж.
Не змикаю вже сім ночей
очей,-
все чіпляюсь до темноти:
Де  ти?


Рецензии