Яно, само


Яно, само.

Яно, само  -  не тое шчасце,
Што, дзесці, золатам мігціць,
Яно, само  -  з душы дрыжачай,
Цягне к людзям  -  быць і жыць,

Яно, само  -  не ўсё аддала,
Як я, вам, не аддаў,
Сярод вялікіх, дробна-малых
І безнадзейных спраў,

Яно, само  -  мяне шукае,
Са сноў заве глухіх,
Нясе дрыготка  -  і губляе
Стос гукаў трапяткіх,

Яно, само  -  не к целу рана
І  -  не бальзам душы,
Яно, мабыць  -  само жаданне
На свеце гэтым жыць.

-24.09.12.


Рецензии