Як таму Хаям вучы




Як таму Хаям вучыў.

Жыву не шатка і не валка,
Мудрасць, святасць не нажыў,
Хаця трымаўся простых правіл,
Як таму Хаям вучыў.

Жыцця наяўнасць  -  толькі форма,
Сэнс разумець  -  цяму няма,
Таму лепей  -  сесці збоку,
Як таму вучыў Хаям,

Таму, лепей  -  не тужыць,
Слухаць сумленне што гаворыць,
Несць туды спакой душы,
Дзе чуваць, ёй, Голас божый.

-23.09.12.




Рецензии