Итак, продолжае Кобзар вашы сказкы й

Бо шо шэ робыты тут во вночи встамшыс.
ПоэтОМу если ты влад настоящый поэт ужэ й прамо й, то на ШокоЛадюКУ СЬ
ВкуСИ-К. И, пажалСта, к Стам ГрамКам.

ОдНажды в ОдРижине Лиса була рижяя Жь.
И та дыркаЧыха
На всих аж начыХала.

Ну, Ж в Халый бо Зь праМА Й
НайЕйЛайСя-г халВый.
Так шо бачтэ на кралю вж: вона поучяець дазе взь писацеля.

Мы зя Целя гоньдзе Шь.

Так вот оно шо дэ. Пошлы воны в гозыро...
И втонулы, паскуды вжэ.

А дэ шо в кос...тюйМойВы й?

Нет. Ныхто й ны й дойДуйМАЙ-СИ-К, шо то за Буцык урваль ув братКуф даш курТочьКУ ЗЬ.

Разнае бають пра Турка вжэ.
Бо, бач, надто затурканый
О тут гэтой...с Турова Ж ПрыдуРокЧок. Ну, щэ й рок можэць прыдУматы.
Щоб ты чокНилСИ-К тутычкы вш.

Мы Ш у матыры бо Ш юноша щэ.
Да й Мыш с КотОМ
Тут Кто под Бог.
РазВев Король?

О так Король с да й с ЦарОМ
В ОМут вас с гойЛойВой вш.

ОМ Шива! ОМ Шива! ОМ! Дай вогонь!
Хоть бы спалыты шоб гной.
О гынды во за сылОМ.
О гонды во каль  хлывоф.

ТаКУ Сь ПьёТсэнКУ Ш ты скушВав дэсь, мош?
Га? Шо? Ныщо?
Ну, то товди до Янова за шклОМ. ВозьМыш ёго жа, х, за грош. Лабор такой во Ж дуной.
КроВаты даВВ нам дэ хто.

Да, вот, Стрылок!
Серый, да й шэ й ЛукаШук. Чым мы да ны ПойЛейШук?
Гокна вам дажэ зробЛю-К.

И...розобЮ й загсСцикЛю вж.
За й пизьДзикСёнт но зайЦуф.

Ну, а кровать за скик здаш? -
Да но за пять мыдвыжат!
Вы жа писацелько наш!

Да, дорогыйи друзя.
Шэ поважаюць тут нас.
И за но-г 200 колов с сосенок сдеЛяли й трон.

Так ша вмыраты й ны й страх.
Всэ Е ля труна:
На картоцы - О!..Нескок дикСякТок з нолём. Так шо дышы вш глуБоко.
ГлувПовСцев ныц ны й райБлёйм з.

БокОМ вылазыць но то,
Шо...палым сыло Ж.

ТрэГа Ж загажВавць вакол: в свалКу сь все косьць!
Ды й загсПлавЦици всим цёць
С павМИЛийОн за год.
Ий хай вайНяйт фсё вавКовль.

А мы тут во но з грушок
Сделав соби...самогонк. Ну, Ж СА И парахНох выцерЕбивШись раДно.
Да й во й: Гатово в Дида КудЛахТово.

ДобраЕ Ж раницы, драницы!
Мы жа ядзима от драники взь. Ну, выпили шкалик тут. Ий...зном спаци з бум ш.


Рецензии