В-н в-д-йшов

Він відійшов

Не ждіть
Не прийде він
Десь заблудився...
Можливо, утопився.
Казав що заморився жити
Боротися, проти незгоди,
в кінець кінців, звільнився.

Він відійшов!
До країв широких просторів,
Поза хмари, далеких горизонтів.
Відлетів як орел крилатий. Там,
знайшов садок вишневий, посеред
зеленого гаю, при лісу висоокім
Там підняв собі хатину. Сказав:
"Буде це Палац вітряний".

На всі вітри світу
Нехай повіває... Свіже повітря.
для народів, нехай достявляє...

Не ждіть!.. Для розмови
Часу він ні з ким не має.
В своїм повітрянім палаці
Палату представників коли
збудує, тоді всіх нас
до себе привітає.
 


Рецензии