якби

Якби таке було можливо
Хоча напевне це є диво
Щоб ти почула шум думок
Ступила в бік мій ,один крок

І носик опустила трішки
Щоб бачити очима очі
Схопить за руку і йти пішки
Тримати зранку аж до ночі

І бурмотіти щось цікаве
Щоб я до сліз почав сміятись
Ходити й всюди пити каву
Щоб не було чого боятись

Забути геть про всіх на світі
Так наче нам це не цікаво
І куштувать солодкі миті
І пити вдвох у місті каву...


Рецензии