Robot

Скажіть, а мене вилікує клонування?
Або пересадка мізків у робо-машину?
Моє сердце коріння пустило у коханні,
як не буде його, чи зможу я жити?

Моїм домом будуть рідини з глюкозою,
Яку потрібно вживати для мозкової активності,
Цікаве життя з постійними метаморфозами,
Перетворюючими на робота людину.

Редагуватиму простори свого мозку,
Буду думати на 100 відсотків можливостей,
У коробці десять на десять простору,
Проведу життя без кохання-властивості.

Але, нажаль, ще зараз не знаю,
Чи допоможе мені пересадка думок,
Відповідь дайте, де любов проживає -
У живому серці, чи має в мізках куток?


Рецензии