Зробив д д перелаз...

 Зробив дід перелаз
І сказав:"Туди не лазь!
Ти, онук, маленький,
Не підіймеш ніжку,
Розіб"єш голівку.
Мене мама з татом
Будуть насваряти.
Коли станеш  підростать,
Зупинять не буду так.
Як дременеш до дівчат,
Буду я тоді мовчать!»


Рецензии