В пути

Горит в небесах звезда-------\Am Am/C G D\
В пути она вновь с тобою---\F Em Am\
Пока веришь ты в себя
Согреет своей любовью

Пусть тучи скроют её лик----\B Am\
Она всё равно с тобою----------\F Em Am\

Пусть солнца свет её затмит
Она всё равно с тобою

\Am G Dm Am\ Am Em Am \-2t

22.09.2012

Горить в небесах зірка ------- \ Am Am / CGD \
В дорозі вона знов з тобою --- \ F Em Am \
Поки віриш ти в себе
Зігріє своєю любов'ю

Нехай хмари приховають її лик ---- \ B Am \
Вона все одно з тобою ---------- \ F Em Am \

Нехай сонця світло її затьмарить
Вона все одно з тобою

============================
wiata w niebo gwiazdy
W pewnym sensie to jest znowu z wami
Tak dugo, jak uwierzy w siebie
Ogrzeje swoj mio

Niech chmury ukry twarz
Nadal jest z toba

Niech wiato soneczne bdzie to zamienie
Nadal jest z toba
=====================================


Рецензии