***

Вночі мені захотілося бути з тобою,
Ти наснилась мені у долонях гарячих і мокрих від сліз,
Знов втікла, і лишилась на листі росою,
Не помітила я, як тебе чорний вітер поніс.

Знов шукаю у снах, у думках і у кожнім обличчі,
Серед жовтобагряних дерев відсилаю листи,
В невідому адресу, у небо та простір я тебе кличу,
Повернися до мене, або відпусти.


Рецензии