Тры й тры ВасьМёрКИ ЗЬ зацеяв спор прам

Што, гдзе, кагда
Бэньдзе наверна, кали наГА Й
ПерейВёрНугТагЯг?

Баба ЯГА Й
Па й дайРойЗе Зь ИСла,
Када Василька
Да ракТам спатКаля вчара за чарКай Ж винца вз.

Шо не хапаЕ,
Кап капаць на Брам.
Всэ Е у дна.
От и наРуЖу-к но Жук выйПлыйВайт: ты был таракан!
А, шо, зарэ вжэ Пан?
Ха, К.

Е у ВасьМёрКИ СЬ такоЕв свайСтвав:
ВярофКа вдвая,
Кали но ты Тройка слепа Ж, как Дзядзя Сашк. Ну, с верцик кальна Ш влавСьць.

Вот и вся маЕта
С суконка да на пальта Б. Но Ж чорнаЕ Е бляск
Уф Каня с Дэва Кань Ж.

А ты Ш всуниш буц нам
Да праМА Й в МАЙ К.


Рецензии