Прыйихав дедько до Лэйбы

Й пытальЕльца, Х:
Так, Ты-Вы там з ЗаемЯ
Бачыш питТардь?

Ну, то Ж питайСИК
Щэ хоть раз
Статы член-корОМ
Коры насТогЯгЩь.

Гэто щось ципа З Скора.
НынасСтоЯвщ
СтикШокЧак
Ва, Х, Силь-Ках.

Силь вам у очи! Ах, просьбы нашь Бог вот ни хочэ а ны й прыныМать.
Ну, то дай пстрычКУ ЗЬ
Всим, Хто с КузьМА Й.


Рецензии