Вытэ пробачтэ гондэ нас

Бо мы но шэ но з Янава.
Ий там найиЛыся в Лысятк
Уж хвайных Поросят.

И ны к чому ны прыкасайс!
Бо йидэ хлоПыць ИС МухРа Ш.
И выХЛОпныЕ газы вам
НорМальНов ф паФсьць.

А мы Ж но пыцык гонды в шваль.
И дэ кудэ спокийно скаж:
А ну ны сцы спроть витра, Сашк!
А то вин мни всэ как.

Ну, дэсь найилыся сморчка
Кала чы Рудьська два панька.
И зашыбають нам в гараж
Ужэ журнаЛый с пЯть Ш.

Ведь влизЫш в ЯнДыкс навыть в два часа ты Nacht.
Така во Письня Васылька
Про волошка Ж,
Шо й спаць
ДайУхць зе й влад вш.


Рецензии