Щастя

Клаптик паперу. Стріха колюча.
Призьби ребро.
Скучило серце - гостро, болюче,
Скучила кров.

Зови дороги. Вогники станцій.
Марень рої.
Хрускіт настурцій. Буйність акацій.
Очі твої.

Очі кохані - відсвіт блакиті,
Полиск ріки -
Крізь катастрофи несамовиті,
Миті й віки...

Переплетіння світла і тіні
В сріблі імли -
Стріха. Гопродець. Фрески настінні.
Ми тут були...

Сріберні трави. Срібні дерева.
Час не стає.
Третя година. Ніч кришталева.
Щастя моє...


Рецензии