На перон1 д1вчина...

На пероні дівчина
Ніжна і тендітна
В слухавку говорить
З милого не зводить
Оченят блакитних...
Через скло до неї
Промовля хлопчина
Слова заповітні
Їй такі потрібні:
"Я кохаю,  мила!"


Рецензии