Прайшл, што порахам, гады...

Прайшлі, што порахам, гады  -
Гады хады туды-сюды,
Мітуснёй і кучай спраў  -
Ды толькі, што ад іх прыдбаў?

Было ўсё, як у людзей,
Што я нажыў, што я набыў;
Была сумота ля грудзей
І да крыві каленкі біў,

Былі вялікія хаценні,
Былі дарогі ў нікуды
І маладыя летуценні
На лёгкакрылыя гады.

А зараз, к восені пара,
Пара, у вырай адлятаць
І развітальным журавлям,
Зараз, пара  -  песні раздаць.

-17.09.12.


Рецензии