***

Чекатиму, не дивлячись на довгий час.
Любитиму, хоч будеш ти далеко.
Я знаю, що щастя так не зникне
І доля допоможе розлуку перейти.

Ти знай, що я не зникну.
Другого я шукати не піду.
Любитиму, хочу будеш ти далеко.
Чекатиму тебе і в літо, і в зиму.

Любов, яку тримала довго
Я буду берегти і згадувать тебе.
Ти не сумуй - я зрадити не можу.
Чекатиму... повернишся до мене ти.

Не забувай, що я у тебе є.
Не забувай, що сльози проливаю.
Не забувай, що я тебе чекаю.
Не забувай, як я тебе кохаю.


Рецензии