Ти не дивися так суворо...

Ти не дивися так суворо
І поглядом не спопеляй.
До твойого серця  говорю,
До тебе душа промовля:
"Збережи мою душу для себе.
Разом з пам"яттю посели.
Просто вір,
Так хочуть на небі.
Збережи мене. Не втрачай!"
Я тобі у нагоді стану
Кожен день, повсякчас
Кожну мить.
Разом з пам"яттю приголублю.
Отак втрьох ми і будемо жить...


Рецензии