Сьогодн1 муза 1 натхнення...

Сьогодні муза і натхнення,
Моє співоче поле - ти...
Зустрінь мене! Може, востаннє
Прийду до тебе з самоти.
Зорею я на шлях твій стану
Чи  зіркою впаду на мить.
Твій  волошковий лід розтане
І засія в очах блакить.
Я вірю! Знаю, що можливо
Весні прийти серед зими.
Й словам звичайним "я з тобою"
Стати вагомим словом "ми"...


Рецензии