Дитяча про осiнь

Яка яскрава осінь,
Різні кольори.
А вітер листя носить,
Здіймає до гори.
Шумить, шумить тополя,
Цукерку відкушу.
Розкрию парасолю -
Сховаюсь від дощу.
В калюжі під ногами
Я бачу цілий світ.
Біжу, біжу до мами,
Лишаю мокрий слід.
Шумить, шумить тополя,
Цукерку відкушу.
Розкрию парасолю -
Сховаюсь від дощу.


Рецензии