минуле

Ти в снах з'являєшся мені усе частіше,
У тобі бачу ту печаль безкрайну.
Від цього на душе мені все гірше,
І знов запалюєш в мені любов ту ранню.
Та в спогадах моїх тремтить розлука,
Ми не змогли прожить її тоді.
А серце сильно так тривожить мука,
Яка досталась з уст твоїх мені.
Я пам’ятати буду усі слова твої,
Казав мені весь час, що не любила.
А правда залишилася в мені,
Тобі давно вже те минуле я простила.


Рецензии
Вот из этого стихотворения я узнал что "минуле" - это прошлое ! )))http://www.stihi.ru/2011/11/02/3391

Сергей Максимов 33   27.10.2012 12:15     Заявить о нарушении