Вiдновимо спорт

Дивлюсь я на молодь, та й думку гадаю:
Чого їм бракує,   чого вистачає?
Чому їх цікавить не спорт, а розваги?
Що в цьому житті переважило ваги?

Здається для спорту  умови  створили -
Ми діяли більше, аніж говорили.
Поставили ціль, в виконанні якої -
Здоров’я людей – головною метою.

Ось тільки для цього ще дещо бракує.
Вже дуже багато в нас секцій існує.
Та є ті, що й досі не можем відкрити.
Нема фахівців, щоб могли долучити.

Бракує нам зараз не фінансування,
Не місця, а тих, хто проводить навчання.
І крається серце моє від жалю.
Бо в  спорті  давно я, і спорт я люблю.

І мрія моя – що в найближчі часи.
Відновимо спорт – не лише для краси.
Для нації, духу і для України.
Хай буде для нас це  метою віднині!!!



стихотворение - не для масс, просто, как озвучка .
конкурс не поэтическй, тема - кадровое обеспечение, поэтому главное - мысль и цель.... буду рада критике и предложениям до 24.10.2012


Рецензии
Света, привет! Наконец увитела чудное фото на странице. Поздравляю! В названии пропущена буква "И" или так надо?

Раиса Зимина 2   26.10.2012 22:16     Заявить о нарушении
нет... просто украинская i, почему-то не опозналась в названии....вот так и получилось

Светлана Бицкая   26.10.2012 23:39   Заявить о нарушении