час

Часом лікують все.
І хворі душі
і кволість.
Нещасне кохання,
що мучить вже вічність.
І сум, що вже ходить по п'ятам.
Пережити б ще один жовтень,
а потім ще й лютий.
Щоб ти не здавався
мені таким лютим.
Щоб ти хоча б трішки забувся.


Рецензии