Чому?

Чому ти дивишся мені у вічі?
Чому не скажеш правди ти?
Чому весь час в мені панує відчай,
і біль душі кричить:"допоможи"
Чекала довгі дні і ночі,
дивилась я в таємну тишу теплої весни,
я закохалася в твої чудові очі.
Але я не змогла,все зруйнував у мить лиш ти!
Навіщо мені сонце бескрає?
Навіщо ці слова пусті?
Я зрозуміла все востаннє,
остані крики почуттів.
Навіщо ці слова про кохання,
навіщо почуття пусті..
Віддам тобі я сердце,все,востаннє..
І прозвучать слова мої сумні...


Рецензии
Очень красиво,эмоционально,трепетно,душевно!Очень понравилось!

Фирюза Мустафина   28.10.2012 13:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.