Мерцi, що вiрять у спасiння

Мерці, що вірять у спасіння

Розбиті ікони як біль на душі,
Хитає скелет диявол на дні,
Голодні і бідні деруться крізь тінь,
Де правду ховають химери сліпі,
Забуті у тіні плачуть мерці
У прірві відчутно, як йде боротьба,
Тягають холопи розбитий метал,
Де крики і відчай проймають людей
Там хреститься церква, благає весь світ,
Щоб жадібні спини зломили на вік,
Але крізь роти і замучений крик,
Диявол дарує по свічці святим,
Щоб кожен повірив у силу пітьми,
Мерцям, що ховаються у темній землі.


Рецензии